عصر علوم  کوهدشت

عصر علوم کوهدشت

گردآوری بهترین مطالب علمی (خاصیت مواد غذایی و..-علوم هوا-برق-کامپیوتر-زمین شناسی-بدن انسان و...)
عصر علوم  کوهدشت

عصر علوم کوهدشت

گردآوری بهترین مطالب علمی (خاصیت مواد غذایی و..-علوم هوا-برق-کامپیوتر-زمین شناسی-بدن انسان و...)

خواص زردآلو

زرد آلو از سری میوه های پرخاصیت است. برای کسانی قصد اضافه کردن وزن خود را دارند استفاده از جوشانده برگ زرد آلو توصیه میشود. این جوشانده اشتها آور بسیار خوبی است . هسته ی زردآلو نیز خالی از خاصیت نبوده و از خواص آن میتوان به ضد صرفه بودن و تصفیه کنندگی خون اشاره کرد.

1-     زردآلو بازکنندة گرفتگی‌های مجاری عروق و نرم کنندة سفتی‌ها می‌باشد. 10 صبح و 5 عصر میل شود.
2-    زردآلوی شیرین، ملین است.
3-     زردآلو بدبویی دهان را از بین می‌برد.
4-     خیس کرده برگه زردآلو صفراآور و ملین است، آخر شب میل شود.
5-     خیس کردة برگه زردآلو تشنگی را فرو می‌نشاند. 10 صبح و 5 عصر یا هنگامی که عطش دارد از همه بهتر است.
6-     زردآلو برای سردمزاجان و کسانی که معدة ضعیف دارند و اشخاص کهنسال مضر است. اگر چنانچه میل نمودند بالای آن کمی انسیون بجوند.
7-  هیچگاه بالای زردآلو آب سرد نخورید.
8-  هیچگاه بعد از غذا زردآلو نخورید.
9-  خوردن زردآلو صبح ناشتا خوب نیست ممکن است باعث دل درد شود. اگر چنین شد کمی از کوبیده انسیون با شکر میل شود.
10-  مغزهسته زردآلو اگر تلخ باشد طبع آن گرم و خشک است. 
شکلک های محدثه
ادامه مطلب ...